23 de nov. 2012

Celler cooperatiu / Cooperative winery

El Celler cooperatiu de Sant Cugat del Vallès és una obra de l'arquitecte modernista Cèsar Martinell, i va ser construït el 1921. Malgrat l'esforç dels cooperativistes, el projecte no es va poder realitzar totalment, sinó que només es va construir la nau destinada a la descàrrega, trituració i premsatge del raïm, i els cups que recollien el most.

Recordes les fotos de la verema?

The Cooperative winery of Sant Cugat is a building of the modernist architect Cèsar Martinell, and was built in 1921. Despite the efforts of the members of the cooperative, the project could not be fully realized. It was just built a single warehouse intended for receiving, crushing and pressing the grapes, and the tanks to collect the must.

Do you remember the pictures of the grape harvest?




Sí, les tres fotos estan fetes des de pràcticament el mateix lloc, i pot donar la impressió que el fotògraf estava mandrós, aquell dia. La qüestió és que l'edifici està envoltat per una tanca protectora, i no hi havia massa opcions per fotografiar els bonics pilars que sostenen la construcció.

Yes, the pictures are taken from virtually the same place, and this can give the impression that the photographer was a little bit lazy that day. The building is surrounded by a protective fence, and there were no more places to photograph the beautiful pillars supporting this construction.

6 comentaris:

  1. una llàstima aquest impediment de la tanca, el lloc s'ho val, la tercera està força be. En aquests casos, si disposes d'un zoom, val la pena concentrar-se en els detalls.

    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que s'ho val. I des de dins hi ha d'haver uns jocs de llums i ombres molt interessants. Sembla que la seva restauració ja està molt avançada, i que aviat serà una de les subseus del museu local, i llavors es podrà visitar... M'apunto el teu consell sobre els detalls. Sí, a mí la tercera també és la que més em convenç.

      Gràcies pel teu comentari i consell.

      Elimina
  2. Excelentes capturas en B&N, mostrando los detalles. Buen trabajo. Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias! Celebro que te hayan gustado.

      Elimina

  3. · A tan espectacular arquitectura has sabido extraerle toda su belleza con un revelado excelente.

    · Saludos

    ·CristalRasgado· & ·LaMiradaAusente·

    ·

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, ñOCO Le bOLO, agradezco tu comentario.

      Saludos

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...