11 de des. 2012

Aprenenent a ser un Jedi / Training to be a Jedi

Tot i que no és una pel·lícula infantil, la Guerra de les Galàxies és una pel·lícula que agrada els nens. I no és només perquè sigui una pel·lícula de guerra (proveu a fer-los veure Apocalypse Now) o de l'espai (proveu a fer-los veure 2001, Una Odissea de l'Espai). És una pel·lícula fàcil d'entendre: els bons són indubtablement bons i els dolents resulten odiosament dolents, i maldestres.

Quan creixin ja veuran que els contes són fantasia. Que a la vida real no hi ha reines escollides democràticament, i que alguns dolents són extremadament bons en la seva tendència a fer mal...

---

Although it is not a children's film, Star Wars is a film that pleases the kids. I think this is not just because its a war movie (did you tried to see Apocalypse Now with them?) or a space movie (did you tried to see 2001, A Space Odyssey with them?). Its a clear film: good people are unquestionably good people and bad guys are dreadfully bad, and awkward.

They will grow up, and they will see that these tales are fantasy. In real life there are no democratically elected queens, and some bad guys are terribly efficient in its tendency to hurt...


8 comentaris:

  1. M'encanta la imatge. La composició, la idea i el tractament que li has donat. Imaginativa i oportunista.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Josep. Els jocs dels nens ens donen oportunitats fotogràfiques contínuament.

      Elimina
  2. Bonita edad,todos guardamos con cariño el tiempo de tu niñez, siempre arropado por el cariño de nuestros progenitores y disfrutando de los juegos y los amigos.

    Saludos

    http://ventanadefoto.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues si... Aquella sensación de seguridad por sentirnos vigilados y protegidos por nuestros padres. Durante un tiempo esa seguridad es el paraíso. Saludos.

      Elimina
  3. Bona imatge... equilibrada.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Jan!

      Una abraçada també per a tu.

      Elimina
  4. La foto es muy tierna. El B&N la hace aún mas emotiva. La composición perfecta, con un cut-out arriesgado y acertado.
    Fantástica Oriol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Juan. Aprecio mucho tu argumentado comentario. La verdad es que los juegos de los niños son una fuente de contínua inspiración.

      Saludos

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...