21 de gen. 2013

Un lloc, una presència... / Somewhere, someone...


10 comentaris:

  1. Aquestes composicions m'encanten, el minimalisme i senzillesa de l'imatge, ja de per si és encisadora, si a més l'acompanta aquesta tènue presència, la cosa ja va per nota.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Moncat. Celebro de veritat que t'hagi agradat. Vaig estar provant moltes velocitats diferents per aconseguir que les figures sortissin tènues, ni massa definides ni invisibles. Jo no la veig per nota, però n'estic relativament content.

      Salut

      Elimina
  2. Crec que es una composició esplèndida, enigmàtica i elegant alhora. La "presència" fugissera, a més, li dona un toc de gran qualitat.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Josep. La "presència" va costar moltes proves i molt de temps, perquè a aquella hora ja no passa massa gent per allà. Celebro que el resultat t'hagi agradat.

      Elimina
  3. Estas experiencias nocturnas siempre me fascinan. Muy interesante
    Un abrazo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues sí, la verdad es que el tiempo pasa volando con estas experiencias. Y si además intuyes que has conseguido un resultado razonable, pues te vuelves a casa con unas ganas tremendas de comprobarlo.

      Saludos

      Elimina
  4. Que guapa esta foto, Oriol. El efecto es muy chulo, sin duda. Me gusta mucho la composición y la nitidez a pesar de la noche. La suavidad de las luces también me llama mucho la atención, y el virado a B&N todo un acierto.
    Un abrazo crack.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como no llevaba trípode tuve que dejar la cámara sobre un banco y usar el disparador con temporizador para reducir la trepidación de la cámara. Te agradezco que me comentes los motivos por los que te ha gustado la foto. Esto ayuda a aprender :)

      Un abrazo

      Elimina

  5. · Me gusta mucho la sencillez de la composición, y ese juego repartido entre luces y sombras.

    · Saludos

    · CR · & · LMA ·


    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, ñOCO. Agradezco tu comentario.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...